Aktuální nabídku pokrmů naleznete v odkazech na denní menu, v Jilemnici platí také kompletní nabídka pizzy.

Botta Caffe Vrchlabí

Denní menu

Polévka

0,25/0,35l / Soljanka s masem, zeleninou a zakysanou smetanou

30,-/40,-
denní menu 1

350g / „Botta Buddha bowl“ je v podstatě talíř s nutričně vyváženým jídlem – dnes čerstvá zelenina s opečeným sýrem Halloumi s brusinkami, tarhoňovým salátkem se sýrem Cottage a bílou ředkví, lískovými oříšky, humusem se sušenými rajčaty a opečenou bagetkou

138,-
denní menu 2

150g / Konfitovaný hovězí Top Blade se svíčkovou omáčkou, houskovým knedlíkem a brusinkovou šlehačkou

138.-
denní menu 3

150g / Filet Mahi-Mahi pečený na másle podávaný s bramboro-špenátovými kroketkami a citróno-zeleninovou omáčkou

145,-
Týdenní nabídka

Vyloupané tygří krevety

100g / pečené s česnekem, zázvorem a bílým vínem podávané se salátovou garniturou a opečenou bagetkou, sweet chilli

155,-
Hovězí carpaccio

80g / s bazalko-ořechovým pestem, hoblinkami sýru Grana Padano, opečenou limetou, kapary a toastem

175,-
Bramborové halušky

350g/120g / s kysaným zelím, opečenou slaninou a vídeňskou cibulkou

158,-
Řízečky z vepřové panenky

200g / smažené v parmazánové strouhance s mačkanými brambory s máslem a malým šopským salátkem

235,-
Mc“Bejk“burger z mletého hovězího chuck rollu

200g / (farma Basařovi) s karamelizovanou cibulkou, anglickou slaninou, sýrem Gouda a zeleninou v bulce, BBQ omáčka a hranolky

195,-
„Fit“ burger z mletého chuck rollu

200g / (farma Basařovi) na chia-bramborové placičce s quinoou, sázeným vejcem, sýrem Gouda, bylinko-česnekovým tvarohem a míchaným zeleninovým salátkem se semínky a řeckým sýrem

195,-
Steak z vepřové krkovice

250g / podávaný na fazolových luscích se slaninou, bramborové rösti a pepřová omáčka

215,-
Čerstvé spaghetti Aglio-Olio e Peperoncino

350g / s česnekem, olivovým olejem, čerstvým chilli a hoblinkami sýru Grana Padano

145,-
Čerstvé spaghetti s vyloupanými tygřími krevetami

350g/120g / pečenými na česneku se zázvorem a cherry rajčaty, zdobené rukolou a sýrem Grana Padano

245,-
Steak z vyzrálého roštěnce (farma Basařovi)

220g / s grilovaným zeleným chřestem, šťouchanými brambory s cibulkou a slaninou a přelitý demi glace s růžovým pepřem a zakysanou smetanou

295,-
„Botta Buddha bowl“

350g / je v podstatě talíř s nutričně vyváženým jídlem – dnes čerstvá zelenina s proužky pečeného roštěnce, tarhoňovým salátkem se sýrem Cottage, praženými semínky, rajčatovým humusem a opečenou bramborou

185,-
Kozí sýr rozpečený s brusinkami

350g/85g / a bylinkami podávaný na pečených brambůrkách se sezónní zeleninou, vlašskými ořechy a lístky rukoly

195,-
Smažený kuřecí řízek

100g / podávaný s mačkanými máslovými brambory

95,-